Materialen

Er zijn verschillende soorten materialen die kunnen worden gebruikt, variërend van marmerlook, beton Ciré tot eikenhout.

Deze materialen hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen en kunnen worden gebruikt om meubels te maken die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de materialen die wij gaan gebruiken voor het vervaardigen van uw meubels.

Hieronder vind u een lijst van onze meest gebruikte materialen.

Door de populairiteit van de minimalistische interieur stijlen is beton ciré een populaire keuze geworden. Beton ciré is een afwerking op basis van cement en harsen waarmee een betonachtig effect word gecreëerd. Het is duurzaam, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk.

Beton Ciré

Eikenfineer hout is een type hout dat bestaat uit een dunne laag eikenhout die wordt aangebracht op een ondergrond van ander materiaal, zoals MDF. Eikenfineer hout heeft dezelfde uitstraling als massief eiken, maar is lichter van gewicht en voordeliger in prijs. Het is ook beschikbaar in verschillende afwerkingen, zoals geolied of gespoten, en kan worden afgestemd op elk interieurontwerp.

Eikenfineer

Glad hout zonder structuur kan worden omschreven als hout dat geen zichtbare nerven, aders, knoesten of andere kenmerkende elementen heeft. 

Glad hout

Het visgraad patroon bestaat uit rechthoekige stukken hout die in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar zijn geplaatst om het kenmerkende 'V'-vormige patroon te creëren. Het resultaat is een prachtige, organische uitstraling die een vleugje rustieke charme toevoegt aan elk interieur.

Visgraad houtmotief

Marmerlook 3D true scale verwijst naar de imitatie van marmer in drie dimensies, waarbij de afbeelding de werkelijke grootte van het marmerpatroon heeft. Door gebruik te maken van geavanceerde printtechnologieën en hoogwaardige afbeeldingen van echte marmeren platen, creëert de Marmerlook 3D true scale een realistische nabootsing van marmeren oppervlakken.Dit imitatieproces is zeer nauwkeurig, omdat het de authentieke kleurvariaties, aderen, textuur en nerven van marmer nabootst. Bovendien zorgt de 3D-technologie voor de illusie van diepte en dimensie, waardoor de indruk ontstaat dat de afbeelding een echte marmeren plaat is.

Hoogglans 3D true-scale marmerlook

Extra opties

Glasplaten en Spiegels geven de meubels een extra luxe uitstraling en dienen als een extra bescherming van uw meubels. Keuze: helder, smoke -en bronstint.

Glasplaten & Spiegels

Wij gebruiken soft-close of push-to-open lade systemen voor de meubels. Onze lade systemen zijn van top kwaliteit en komen uit Italië.

Lade systemen

De combinatie tussen staal en hout is erg populair. Wij bieden een ruime keuze stalen tafelpoten aan, deze kunnen wij op maat vervaardigen.

Stalenpoten

Ledverlichting is een mooie optie bij een wandkast, bureau of kledingkast. Wij werken met een prachtige kwaliteit inbouwspots en ledstrips, Alle verlichting die wij gebruiken is LED en met een afstandsbediening of touchdimmer te regelen.

Verlichting

Creëer een warm gevoel door het gebruik van een sfeerhaard. Wij verwerken de sfeerhaarden in de wandkasten. Wij hebben de keuze uit verschillende afmetingen en modellen. De sfeerhaarden zijn van prachtige Nederlandse kwaliteit en hebben fabrieksgarantie.

Sfeerhaard