01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Hecht u waarde aan kwaliteit, functionaliteit en persoonlijke stijl? Dan zijn kledingkasten op maat een ideale oplossing voor u!

Voordelen:

  • Een kledingkast op maat is specifiek ontworpen voor de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Er gaat geen ruimte verloren.

  • Een op maat gemaakte kledingkast kan op verschillende manieren worden ingedeeld, zodat er voldoende ruimte is voor hangende kleding, opgevouwen kleding, schoenen en accessoires. Hierbij houden wij rekening met persoonlijke voorkeuren, zoals een extra lange hangruimte voor lange jassen of extra lades voor sieraden.

  • Een kledingkast op maat biedt veel mogelijkheden qua stijl en uitstraling. Zo kan er gekozen worden uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen, waardoor de kast precies past bij de rest van uw interieur.

  • Een kledingkast op maat is een duurzame investering. Deze kasten zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan en minder snel vervangen hoeven worden. Hierdoor bespaard u op kosten en wordt er op lange termijn ook bespaard op het milieu.

Ingefreesd LED-systemen

Het integreren van LED-systemen in de legplanken van een kast zorgt voor een zeer luxueuze ervaring. Deze ingebouwde verlichting voegt niet alleen een gevoel van elegantie toe, maar biedt ook praktische voordelen, zoals verbeterde verlichting en een eigentijds design, waardoor de kast zowel functioneler als esthetisch aantrekkelijker wordt.

Lade systemen

We maken gebruik van hoogwaardige, op maat gemaakte ladesystemen die zijn uitgerust met een softclose sluitsysteem voor geruisloos en soepel sluiten. Deze zorgvuldig geselecteerde systemen bieden niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een verbeterde gebruikservaring door het comfort en de functionaliteit te verhogen.

Kledingroedes

We integreren ruime kledingroededelen in onze kasten om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Hierdoor garanderen we voldoende hanggedeeltes in onze op maat gemaakte kasten, waardoor je altijd ruimte hebt voor al je kleding.

Volledige inbouw kledingkasten

Video

Advies -en inmeetafspraak

U heeft de mogelijkheid om een professionele inmeetafspraak te plannen. De kosten hiervoor bedragen €250,00, Het goede nieuws is dat deze kosten volledig worden verrekend met uw bestelling!

Tijdens de inmeetafspraak zullen onze deskundige medewerkers:
- Uiterst nauwkeurig meten om ervoor te zorgen dat uw wensen perfect worden gerealiseerd.
- Uw specifieke eisen en voorkeuren bespreken om het ontwerp op maat te maken.
- Deskundig advies verstrekken om u te helpen de beste keuzes te maken.
- U voorzien van voorbeelden en materialen om u te helpen visualiseren en kwaliteit te waarborgen.
- Kleurstalen presenteren om u te helpen de juiste kleurkeuzes te maken voor uw project.

Afspraak inplannen

8m2 inloopkast kamer

Before

Volledige inbouw

After

Indeling is volledig zelf te bepalen

Indeling

Inloopkast