Hecht u waarde aan kwaliteit, functionaliteit en persoonlijke stijl? Dan zijn kledingkasten op maat een ideale oplossing voor u!

Voordelen:

  • Een kledingkast op maat is specifiek ontworpen voor de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Er gaat geen ruimte verloren.

  • Een op maat gemaakte kledingkast kan op verschillende manieren worden ingedeeld, zodat er voldoende ruimte is voor hangende kleding, opgevouwen kleding, schoenen en accessoires. Hierbij houden wij rekening met persoonlijke voorkeuren, zoals een extra lange hangruimte voor lange jassen of extra lades voor sieraden.

  • Een kledingkast op maat biedt veel mogelijkheden qua stijl en uitstraling. Zo kan er gekozen worden uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen, waardoor de kast precies past bij de rest van uw interieur.

  • Een kledingkast op maat is een duurzame investering. Deze kasten zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan en minder snel vervangen hoeven worden. Hierdoor bespaard u op kosten en wordt er op lange termijn ook bespaard op het milieu.

Een kamer van 10 m2

Before

Beide kanten van de kamer zijn voorzien van kledingkasten op maat.

After

Inclusief een hoekkast gedeelte

Hoekkast

Indeling is volledig zelf te bepalen

Indeling

Inloopkast

Meubel -en garderobebeslag

De onderdelen die wij gebruiken voor de kledingkasten zijn van hoogwaardige kwaliteit, made in Italy. Het gaat hier om de scharnierdelen, plankdragers, ladesystemen, klepsystemen, kledingroedes, broekenhangers etc.

De kwaliteit hiervan is uitstekend waardoor het jaren lang mee gaat.